Press "Enter" to skip to content

Klubbmesterskap 2023

Last updated on 27. september 2023

Lørdag 30. september er det klart for klubbmesterskap for bilcross, crosskart og motocross.

Det blir same opplegg som tidlegare år med start kl. 11:30 10:30. Bil kjører 3 omgongar + finalar, medan motocross kjører ein treningsomgong og to heat. Om deltakinga blir som venta, er siste finale i mål ca. kl. 16:20.

For motocross finn du tilleggsreglar og påmelding ved å følgja denne linken...
I år blir det arrangert med oppvisningsklasser i 50/65, 85 og 125 ccm +. Det blir kåret klubbmester i 85 og 125 ccm +. Alle må ha gyldig medlemskap i NMK Vikedal og nasjonal lisens for å delta (kom og prøv-lisens er dessverre ikkje godt nok). Oppdatert informasjon kan og finnast på Facebook-sida til MX-gruppa.

I bilcross senior er det sett opp vandrepokal som fem førerar har napp i. Det er:
Eirik Sandvik 2 napp (2016 og 2021)
Sølve Østbø 2 napp (2017 og 2022)
Joakim Bruland 1 napp (2018)
Oliver Andrè Matre 1 napp (2019)
Per-Gaute Østbø 1 napp (2020)
Om mønsteret skal følgjast, er det Joakim sin tur til å få sitt andre napp, men det er kanskje tvilsomt om han stiller til start. Kanskje Eirik eller Sølve tar tredje og siste napp i den, eller at det kjem ein ny førar inn på lista.
Hugs at det går å kjøra på eingongslisens i bilcross for dei som ikkje har løyst lisens for heile året, men medlemskap i NMK Vikedal må vera i orden og betalt. Eingongslisens for bilcross (ikkje junior) kan kjøpast på nett (Konkurranse – Bilcross (ikke junior) – Bilsportlisens). Då skriv du «Eingongs» i feltet for lisensnr. i påmeldinga.

Tilleggsreglar – bilcross
Tilleggsreglar – crosskart
Påmelding – bil
Førebels startliste – bil

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.