Press "Enter" to skip to content

2-dagaren – BC/RC/CK – 26. og 27. juni (oppdatert)

Då er det klart for 2-dagaren. På grunn av corona-restriksjonane blir det litt endringar i forhold til slik det pleier å vera. I tillegg til bilcross vil det bli kjørt rallycross og crosskart, der rallycross kjører 2. runde i Vestlandsmesterskapet. Det vil bli kjørt sju omgongar, fire på lørdag og tre på søndag inkl. ein før kyrkjetid. Førebels er det sett ei grense på 80 deltakerar totalt, der kvar førar kan ta med seg ein mekanikar/publikum. Dersom det blir vesentlige endringar i corona-restriksjonane, kan det bli endringar.

Tilleggsreglar – bilcross
Tilleggsreglar – rallycross
Tilleggsreglar – crosskart

Offisiell startliste

Førarmelding 1   – Auke/presisering av antal medhjelperar.

Dugnads liste ifb. til løpet finn du Her…

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.