Siste trening før Landsfinalen

Siste trening på Vikedal Motorbane før landsfinalen gjekk i går kveld. Her er bilder av 3 av landsfinaledeltakerane som var å testa bilane sine og banen.

Eirik_Sandvik_Volvo

Eirik Sandvik, NMK Vikedal, testa sin nybygde Volvo 245. Eirik var ein av dei første kvalifiserte med 3. plass i Bergen 11. april. Testen avdekka som venta nokre små utfordringar som vil bli ordna til Landsfinalen.

 

Espen_Olsen_Starlet

 

Espen Olsen satsar på Toyota Starlet til Landsfinalen. Den har han allereie testa fleire gonger på trening, og ser ut til å fungera bra. Espen kvalifiserte seg med 4. plass på løpet på Kongsberg 23. – 24. mai. Han vart forøvrig nr. 16 på Goldagsløpet sist helg i ein Volvo 240. Ein rundvelt i siste omgong øydela for ei enno betre plassering.

 

 

 

Kaj-Erik_Heimvik_Vectra

 

Kaj-Erik Heimvik, NMK Bergen, hadde tatt turen ned frå Bergen for å testa sin nybygde Opel Vectra B. Det viste seg nyttig, ettersom den øydela drivakslingane. Dermed var det heim å finne ut årsaka og fiksa det. Kaj-Erik kvalifiserte seg og på det første kvalifiseringsløpet i Bergen med ein 6. plass.