Press "Enter" to skip to content

DRIVE RX klar for Vikedal 

Pressemelding fra DRIVE RX etter testdag på Vikedal Motorbane.

Alle tre sjåførene i DRIVE RX har hatt en testdag hos NMK Vikedal. 

Dette er en «ny» bane i NM sammenheng for flere av våre sjåfører og derfor viktig for oss å være godt forberedt før løpet braker løs i august. 

Alle sjåførene finner flyten raskt og bilene oppfører seg som en drøm på banen.
Dette lover godt forteller Marcus Myrseth som vant sist NM runde på Flisa. 


Samtidig er det en krevende bane som du ikke lærer deg på et par treningspass så det er helt avgjørende å få kjørt seg inn å finne godfølelsen forteller Ole Henry Steinsholt. 

NMK Vikedal bader i sol og 27 grader denne dagen og har drømmeforhold. 
Knut Ove Børseth forteller at dette er en av de kuleste banene han har kjørt på, banekarakteristikken er helt unik, hver seksjon rundt banen har en spesialitet. Enten er det høydeforskjell, doserte svinger eller hopp. Dette i sum gjør banen unik i nasjonal sammenheng. Vanvittig gøy og fantastisk å kjenne bilen flyr over hoppet og suger seg ned til underlaget etterpå.

Jeanette Sørmoen-Børseth som er teamsjef for DRIVE RX er meget fornøyd med samarbeidet med klubben hos NMK Vikedal så langt. Trivelig og hyggelige mennesker som tar oss godt imot og legger ting til rette slik at vi skal få en best mulig testdag. For et fantastisk fint anlegg NMK Vikedal har, avslutter Sørmoen-Børseth.

Nå skal teamet gjøre en siste finpuss og ta en velfortjent sommerferie før vi er tilbake i august og klare for å ta fatt på den fjerde NM runden. 

Vi gleder oss.

Jeanette Sørmoen-Børseth 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.