Press "Enter" to skip to content

VM-finalen BC/RC søndag 17. september

Etter ein vellykka Landsfinale er me no klare for VM-finalen for bilcross og rallycross søndag 17. september. I tillegg til bilcross- og rallycrossklassane er det opna for crosskart.
Hugs at me har gratis påmelding for BC junior og crosskart mini/85 ccm.
Etter at me endra VIPPS-betalinga til meny, forsvant muligheten til å leggja inn kommentar om betalar. Me finn ut av det aller meste, men er det nokon som betaler for andre, kan de senda ein e-post til pamelding@nmk-vikedal.net for å informera om kven de har betalt for.
Hugs at medlemmer i NMK Vikedal må melda inn vakt saman med påmeldinga, så sjekk med slektningar eller naboen om dei kan vera med. Aldersgrensa er 16 år, men dei bør vera over 18 år. Eventuelle spørsmål kan stillast til vakt@nmk-vikedal.net.

Tilleggsreglar – bilcross

Tilleggsreglar – rallycross

Tilleggsreglar – crosskart

Påmelding

Uoffisiell startliste

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.