Press "Enter" to skip to content

Er du ivrig og vil hjelpa til?

Me treng fleire å spela på lag med!

Klubben er utrolig heldige som har nokon virkelig gode dugnadsentusiastar og eldsjeler! Men me treng fleire å spela på lag med.

Er du ein lagspelar? Her er alle velkomne! Det er både sosialt, kjekt og givande å vara med. Vara med å tilby motorsportaktivitet til eit stort geografisk området. Me har aktive medlemmer som strekker seg mange mil fra Vikedals dalen.

I utgangspunktet treng bilgruppa sårt jurymedlemmer og løpsledere. Det kan høyrast ut som stort ansvar, men du vil aldri vara aleina og du vil få god obligatorisk opplæring. Det å vara på «Dommartoppen» er både spennande og sosialt. Her får du førsteklasse tribuneplass til råkjøringen!

Me takkar for all hjelp me kan få og det er fleire områder med trenger frivillige til. Treningsledere, teknisk og funksjonerar. Eller kanskje du brenn for ein ide? Ikkje nøl med å ta kontakt. Me ynskjer å vara åpne og inkluderande for alle!

Ta kontakt med Bilgruppe ledar Amalie Rønnevik for meir info, tlf 905 66 742.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.