Press "Enter" to skip to content

Referat medlemsmøtet 27.01

Her er referat fra medlemsmøtet..

Møtet startet med litt info om hva som trengs for å styre klubben, hovedstyret, bilgruppen, arr. komiteer osv.

Det blei også snakka om årskontroll. Noen tips og triks fra Lars Reidar Frøyland om nye regler og typiske feil. Årskontrollene blir 27. februar i Skjold på Nonslidbil og 5. mars i Sandeid på Kaldheim Auto.

Litt info om løp:

Vestlandsmesterskap er ein cup som blir kjørt i Vikedal, Bergen og Egersund. Hvilke løp som er tellende i VM er enda ikkje bestemt.

Vikedalscup er løpene som blir kjørt i Vikedal. Her blei me enige om å kutte ut Rallycross og kun kjøre Vikedalscup for Bilcross jr og senior.

Crosskart, det skal bli kjørt ein NM runde i crosskart i Vikedal i år. Datoen er satt opp 15. mai. Dette er samme dag som det er NM runde i rallycross i Skien. Mulig denne datoen blir flyttet.

Paralelløp skal ikkje bli kjørt i år. Det er for gjøre det enklere for arr. komite mtp vakt problematikk. Det er enklere å skaffe vakter til kun en dag. Mulig denne dagen blir brukt som ein trening for dem som skal kjøre løp dagen etter.

Løpsdatoer:

  • 24.04 (Denne blir mest sannsynlig flyttet til 30.04 -01.05)
  • 05 Nm Crosskart (Datoen kan bli endret)
  • 26.06 Kvallikløp Jr & Senior (Todagersløp)
  • 28.08
  • 25.09

Det blei også snakka om å arrangere løp, hvordan dette gjøres og hva som trengs. Her trenger me frisk pust fra ‘’nye’’ personer som ønsker å være med å arrangere. Her er alle velkomne.

For å minske vaktantallet nede på banen blei det diskutert om tracksa lys er noe me burde hatt. Dette er en årsmøte sak da dette er en stor utgift for NMK Vikedal. Det er noen som skal sjekke opp i dette og gi en tilbakemelding.

I fjor var det bilgruppen som arrangerte alle treningene. I år har me bestemt at bilgruppen skal arrangere ein trening før hvert løp. Dvs at banen skal hvile minst 7 dager før løp. De treningene som bilgruppen arrangere vil da være en uke før løp. Om medlemmene selv ønsker en ekstra trening må den arrangeres av medlemmene. Da skal treningsgleder, teknisk ansvarlig og innsjekk være ordnet minst 7 dager før trening. Da skal bilgruppen bli informert slik at det kan publiseres på nettsiden.

Det vil også bli nytt treningsgleder kurs for å får flere treningsledere. Her kan alle møte opp.

Det var også bilgruppen som hadde ansvaret for bilcross juniorlaget i fjor. Dette ønsker ikkje bilgruppen i år. Her trenger me engasjerte foreldre, eller ein komite som kan ta ansvaret. Her er det fritt fram for utførelse.

  1. februar blir det holdt hastighets lisenskurs for nye juniorer og for nye rallycross sjåfører.

På slutten av dette året eller på nyåret neste år vil det bli arrangert teknisk ansvarlig kurs. Dette er både for nye og for personer som må forfriske kurset. Det skjer hvert 3. år.

Damedag skal bli arrangert 30. april. Dagen før løp 1. mai.

Motordagen skal bli arrangert 13. juli. Her trengs det ein komite.

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.