Press "Enter" to skip to content

Junior uttak 28. mars

Det vil bli arrangert uttak til juniorlaget 28. mars. Dette er den eneste dagen kor me klarer å fullføre den planlagte uttaksdagen. 11. april er første løp i Bergen og me ønsker å vise fram juniorlaget til NMK Vikedal, og selvfølgelig kvalifisere flest mulig til juniorlandsfinalen. Me håper at flest mulig kan stille selv om det er påsketider.

Me treng også hjelp til å fullføre dagen. F.eks tauebil, innsjekk, startar.

Alle som skal kjøre må sende ein melding eller mail til meg! Det er kun for å ha kontroll på kor mange som kommer 🙂

Tlf: 98047964

Mail: Thomasnonslid@gmail.com

Juniorlaget skal bestå av 6 stk. Uttaket skal skje med tidtaking på trening den 28. Mars. Alle skal kjøre i samme bil for å få best mulig utgangspunkt. Her må alle som ønsker å være med på juniorlaget kjøre for å kunne kvalifisere seg. Dei 6 stk som kjører inn til bestetid får var en del av juniorlaget. Om det er 2 jenter som deltar skal 1 være kvalifisert, om det er 3 jenter skal 2 være kvalifisert, og om det er 5 jenter skal 3 være kvalifisert. Du må ha fylt 15 år (det året du fyller 16 år) for å være en del av juniorlaget. Dette for å kunne kjøre andre løp enn bare klubbløp og trening.

Jr uttak 28. Mars:

Tidsplan:

10:00     Innsjekk

10:20     Teknisk innsjekk

10:40     Førarmøte

11:00     Gjennomgang av banen nede på banen

11:30     Trening med egne biler 

13:00     Pause

13:30     Tidtaking og kvalifisering av juniorlaget*

14:45     Resultat av tidtaking

15:00     Eventuell fri trening

16:00     Slutt

Tidtaking regler

For at konkurransen skal bli så lik som mulig skal alle kjøre samme bil. En framhjulstrekker og en bakhjulstrekker. Alle får kjøre 3 ¨heat¨ med 2,5 runde i kvart ¨heat¨. 1 heat med kvar bil. Heat nr 3 får du velge kva av bilane du ønsker å kjøre med. Da har du sjansen til å forbedre tiden. Det er ein tellande runde med framhjulstrekker og ein tellende runde med bakhjulstrekker. Dei med best SAMMENLAGT tid blir kvalifisert. Stopper bilen eller du kjøret ut av banen og du ikkje kan fullføre 2 eller flere av dine 3 ¨heat¨ vil du få den dårligaste rundetiden av alle pluss 30 sekund.

Alternativer til å fullføre kvalifisering vil bli vurdert på stedet om bilen streiker helt.  

Ellers

Fordelen med å være medlem av juniorlaget er sponset tur til to av kvalifiseringsrundene til juniorlandsfinalen. Løpene som blir sponset er til Bergen og Egersund. Du får også sitte på i en rallycross bil rundt banen på en trening!
Bilen skal være malt med lyseblå farge på panser og taket med HaugesundSparebank logo. Dette er hovudsponsor til NMK Vikedal og juniorlaget. Dette skal klubben ordne og utlevere til dere.
Det skal også bli tatt bilde av Juniorlaget ved HagesundSparebank skiltet nede på banen og legge det ut på NMK Vikedal si nettsida.
Me ønsker at mange juniorer engasjerer seg i år slik at me har flest mulig deltakere på juniorlandsfinalen som nemlig blir kjørt i Vikedal den 1. August. 

Thomas Nonslid tlf; 98047964

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.