Press "Enter" to skip to content

Juniorlaget

Her kommer litt info om juniorlaget og uttaket til juniorlaget. Planen er å ha uttaket 28. Mars…

Juniorlaget skal bestå av 6 stk. Uttaket skal skje med tidtaking på trening den 28. Mars. Alle skal kjøre samme bil under tidtakingen. Alle som ønsker å være med på juniorlaget må kjøre for å kunne kvalifisere seg. Dei 6 stk som kjører inn til bestetid får være en del av juniorlaget. Om det er 2 jenter som deltar skal 1 være kvalifisert, om det er 3 jenter skal 2 være kvalifisert, og om det er 5 jenter skal 3 være kvalifisert. Du må ha fylt 15 år (det året du fyller 16 år) for å være en del av juniorlaget. Dette for å kunne kjøre andre løp enn bare klubbløp og trening i Vikedal.

Tidtaking regler

For at konkurransen skal bli så lik som mulig skal alle kjøre samme bil. En framhjulstrekker og en bakhjulstrekker. Alle får kjøre 4 ¨heat¨ med 2,5 runde i kvart ¨heat¨. 2 heat med hver bil. Dei med best SAMMENLAGT tid på 3 av sine beste runder blir kvalifisert. Stopper bilen eller du kjører ut av banen og du ikkje kan fullføre tre eller flere av dine 4 ¨heat¨ vil du få den dårligaste rundetiden av alle pluss 30 sekund.  

Ellers

Fordelen med å være medlem av juniorlaget er sponset tur til to av kvalifiseringsrundene til juniorlandsfinalen. Løpene som blir sponset er til Bergen og Egersund. Du får også sitte på i en rallycross bil rundt banen på en trening! Bilen skal være malt med lyseblå farge på panser og taket med HaugesundSparebank logo. Dette er hovudsponsor til NMK Vikedal og juniorlaget. Dette skal klubben ordne og utlevere til dere. Det skal også bli tatt bilde av Juniorlaget ved HagesundSparebank skiltet nede på banen og legge det ut på NMK Vikedal si nettsida. Me ønsker at mange juniorer engasjerer seg i år slik at me har flest mulig deltakere på juniorlandsfinalen som nemlig blir kjørt i Vikedal den 1. August.

Thomas Nonslid tlf; 98047964

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.