Klubbmesterskap søndag 9. oktober

Søndag 9. oktober blir det arrangert 2016-10-09-plakat-klubblop-600klubbmesterskap i dei fleste greinene NMK Vikedal har utøverar, motocross, bilcross, crosskart og rallycross, på Vikedal Motorbane. Påmeldinga blir opna og linkane under aktivert i løpet av kort tid.

I bilcross klubbløp kan ein delta i konkurransen med eingongslisens. Førerar med HAJT-lisens kan og delta i bilcross junior. Alle må melda inn vakt/funksjonær som på vanlege løp. Du kan melda inn fleire vakter ved å senda e-post til vakt(a)nmk-vikedal.net.

Det blir ikkje sendt ut plakatar i posten. Trykk på plakaten til høgre, så får du opp ein versjon i høg oppløysing som du kan skriva ut og hengja opp. I tillegg er det fint om du deler den på sosiale medier.

Tilleggsreglar – bilcross
Tilleggsreglar – crosskart
Tilleggsreglar – rallycross
Påmelding
Påmelde så langt

 

Resultater frå VM-runden søndag

Ein ny, flott dag i strålande haustvær Vikedal i dag med mange tette, fine duellar, sjølv om nokre fekk litt arbeid med heim før dei kjem på banen igjen.

Resultater bilcross junior og bilcross damer
Resultater bilcross
Resultater rallycross og crosskart

NB! Hugs at påmeldinga til finalen i VM i rallycross i Egersund (dei kjører bilcross og) går ut mandag 26/9. Meld deg på her…

160925_seierspall_bcjr-2

 

Andreas Solli, NMK Bergen, gjekk nok ein gong til topps i bilcross junior, denne gongen framfor Thomas Hundseid Eikeland og Amalie Rønnevik, begge NMK Vikedal.

Resultater for parallell-løpet

Ein flott dag i Vikedal i dag med mange tette kampar om tidelene.

Resultater bilcross junior
Resultater bilcross
Resultater rallycross og crosskart

Det er meldt enno finare vær i morgon, så ta turen til Vikedal for å sjå fleire spennande duellar.

Startliste, førarmelding og tidsplan

Oppdaterte startlister med korrekte startnr. og kva dag den enkelte skal delta finn du no her.

Startlister

Førarmelding med namn på medlemmene i juryen og faktadommerar finn du her.

Førarmelding nr. 1

Overordna tidsplan for løpa

Trening ONSDAG(!) 14.09

Det blir trening onsdag 14.09. Innsjekk klokken 1700.

Me har bytta treningsdag med MX, derfor trener me på onsdager framover. :-)

Trenings ledar Aleksander Skeie

Sprintløp og VM-runde 24. og 25. sept.

Påmeldinga er no opna for sprintløpet og haustens VM-runde. Det er ope for både bilcross, crosskart og rallycross. Søndag er løpet finalen i VM for bilcross, og nest siste runden i VM for rallycross.
For å gjera løpet så godt og attraktivt som mulig, oppfordrar me alle til å melda seg på så snart som mulig. Skal fleire dele same bil i forskjellige klassar, er det fint om de gjer beskjed om det på e-post til pamelding(at)nmk-vikedal.net. Dei som berre ønskjer å delta ein dag, sender og ein e-post om det til pamelding(at)nmk-vikedal.net
På grunn av at det er forventa mange deltakerar, er det ikkje ope for bilcross junior trening. Men på klubbløpet som er fastsett til søndag 9. oktober blir det ope for alle klassar igjen.

Som før er det krav til medlemmer i NMK Vikedal om å skaffa minst ein funksjonær til kvar løpsdag. Opplysningane om den må ein leggja inn ved påmelding. Dersom det ikkje er same person begge dagar, må du senda ein e-post til vakt(at)nmk-vikedal.net om den andre personen (og gjerne opplysning om kva dag personen som følgjer påmeldinga skal vera vakt). Alle ønskjer om arbeidsoppgåver vil dessverre ikkje bli innfridd.

Ordinær påmeldingsfrist går ut søndag 18. september.

Tilleggsreglar – bilcross
Tilleggsreglar – crosskart
Tilleggsreglar – rallycross
Påmelding
Påmelde så langt

Startliste for løpet på søndag og førarmelding

Komplett resultatliste

Startliste med korrekte startnr.

Innsjekk                kl. 08:30 – 10:45
Teknisk kontroll  kl. 08:30 – 11:00

Start første omgong kl. 12:30
Siste finale i mål ca. kl. 15:45

Førarmelding nr. 1:
I tilleggsreglane for bilcross er det ein trykkfeil i beskrivelsen av løpet. Der står det at det er 5 innleiande omgongar. Det korrekte er 3 innleiande omgongar.

Trening lørdag 20. august

Det blir trening lørdag 20. august.

Innsjekk 1200

Treningstart 1300

Treningsledar Bjørn Vikedal

Teknisk Asbjørn Lærdal

Bilcross-/rallycrossløp 28. august

2016 08 28 Plakat Rallycross BilcrossPåmeldinga er no opna for augustløpet. Det er ope for både bilcross og rallycross. Løpet er ikkje med i VM, men me håpar likevel på god deltaking og spennande duellar.
For å gjera løpet så godt og attraktivt som mulig, oppfordrar me alle til å melda seg på så snart som mulig. Skal fleire dele same bil i forskjellige klassar, er det fint om de gjer beskjed om det på e-post til pamelding(at)nmk-vikedal.net.
Dei med bilcross junior trening-lisens kan og melda seg på og kjøra trening.

Som før er det krav til medlemmer i NMK Vikedal om å skaffa ein funksjonær til løpet. Opplysningane om den må ein leggja inn ved påmelding. Dersom det ikkje er same person begge dagar, må du senda ein e-post til vakt(at)nmk-vikedal.net om den andre personen (og gjerne opplysning om kva dag personen som følgjer påmeldinga skal vera vakt). Alle ønskjer om arbeidsoppgåver vil dessverre ikkje bli innfridd.

Ordinær påmeldingsfrist går ut søndag 21. august.

Tilleggsreglar – bilcross
Tilleggsreglar – rallycross
Påmelding
Påmelde så langt

Alt rakna i finalane på Finnskogen

NM-runden i rallycross på Finnskogen gjekk svært bra for dei fleste frå NMK Vikedal fram til finalane. Då gjekk det meste gale.

I rallycross junior sleit Sølve Østbø med gearproblemer, og måtte kjøra dei tre første omgongane med berre 1. og 3. gear. Etter litt hjelp, prøving og feiling lørdag kveld, fant ein til slutt problemet i gearoverføringa og fekk fiksa det. Sølve stod heilt bakerst i B-finalen, men kjørte inn til 4. plass der og 8. totalt i løpet. Han ligg fortsatt på 6. plass i Juniorcupen med 55 poeng, 14 poeng bak tredjeplassen.

Olav B. Bjelland i klasse 1 fekk clutchproblemer, og braut 2. omgong. Heldigvis vart 3. omgong utsett til søndag, slik at han fekk bytta den. Olav stod fekk 3. startspor i B-finalen etter 6. plass i 3. omgong og 3. plass i 4. omgong. I finalen låg han an til å rykka opp til A-finalen når bakhjulsopphenget sa takk for seg. Han fullførte på 3 hjul til 9. plass. Samanlagt i NM ligg han fortsatt på 3. plass, men har tapt terreng til dei to framfor.

I klasse 2 gjekk det meste på skinner i inneleiande omgongar. Daniel Holten måtte bryta ein omgong med knekt spindel, men fekk fiksa det og stod i beste startspor i A-finalen, saman med Kenneth Johansen i fjerdespor. DAniel tok starten og opparbeida seg ei luka på første runden, men så løsna ein uniball i framhjulsopphenget og han måtte trilla inn til sides utan styring. Kenneth var no oppe på pallplass, men så svikta gasswiren hans, og han måtte og gi seg. Dermed vart det femte- og sjetteplass på Kenneth og Daniel. Daniel ligg fortsatt på andreplass i NM, 15 poeng bak Erik Svartås. Kenneth ligg på sjetteplass, 7 poeng bak bronseplassen.

Bjørn Magne Moland Enge hadde og eit godt løp i dei innleiande omgongane. Tredje, fjerde og sjuandeplass gav beste startspor i B-finalen, berre eit poeng frå plass direkte i A-finalen. I B-finalen tok han starten og hadde god kontroll på å vinna den heilt til motoreffekten fall og han vart forbikjørt av to konkurrentar. Dermed vart det ein sur sjuandeplass på Bjørn Magne. Han er no nr. 9 i NM.