Vått, men spennande klubbmesterskap

Våte og vanskelege forhold på Vikedal Motorbane skapte mykje dramatikk i klubbmesterskapet til NMK Vikedal som gjekk lørdag. På Vandrepokalen i bilcross kom det enno eit nytt namn, så ingen har så langt klart å få to napp i den.

Ein nøgd Oliver Andrè Matre på toppen av pallen med vandrepokalen.

Trening for bil lørdag 5. oktober.

Det blir trening for bil lørdag 5. oktober. Siste mulighet til testing før klubbløpet.
Treningsledar: Svein Erik Østbø
Teknisk: Per-Gaute Østbø
Innsjekk og teknisk fra kl 12:00.
Ta gjerne med ein venn eller to som kan bidra med sleping eller andre nødvendige ting under treninga.

Klart for klubbløpet 2019 for alle klassar

Det er klart for klubbløpet 2019 og eit napp i vandrepokalen for vinnaren i bilcross. Fjorårsvinnaren, Joakim Bruland, starta sesongforberedelsane for ei veke eller to, og satsar nok på å forsvara ein litt heldig seier i sorpeløpet i fjor. Det er ikkje ofte 2 bilar stoppar i siste sving. Me kan ikkje garantera fint ver i år heller, men håpar på best mulig. Spennande blir det uansett i alle klassar, om det er bilcross jr, bilcross, crosskart, rallycross eller motocross.
Merk at ordinær påmeldingsfrist er onsdag 2. oktober. Etter det er det ekstra gebyr.

Som før er det krav til medlemmer i NMK Vikedal om å skaffa minst ein funksjonær. Opplysningane om funksjonæren må ein leggja inn ved påmelding. Dersom det blir endringar/bytte av funksjonær, må du senda ein e-post til vakt(at)nmk-vikedal.net. Alle ønskjer om arbeidsoppgåver vil dessverre ikkje kunne bli innfridd. Det er og viktig å merka seg at innmeldte vakter MÅ møta sjølv om føraren melder avbud (evt. må føraren møta sjølv).

Tilleggsreglar – bilcross 
Tilleggsreglar – crosskart 
Tilleggsreglar – rallycross 

Påmelding til klubbløpet
Deltakerar i klubbløpet

(Tilleggsreglane er oppdatert med korrekt lisensnr.)

Lykkeleg vinnar av bilcrossbilen

Stian Haukeland frå Sæbøvågen i Radøy vart den lykkelege vinnar av bilcrossbilen i NMK Vikedal sitt lotteri 2019. Han lovte, mer eller mindre under press, å stilla til start med den i klubbløpet til NMK Bergen 12. oktober. I tillegg vann han ein drill på eit heil anna lodd.
Trykk på les meir for å sjå komplett liste over vinnerane, og bilde av dei som var tilstades og fekk overrekt gevinsten rett etter trekninga.

 

VM-finale i strålande haustsol

VM-finalen gjekk i strålande haustsol i Vikedal i helga. Her er resultata, både frå parallellracet på lørdag og VM-finalen søndag:

Parallellrace lørdag:
Bilcross junior
Bilcross
Rallycross

VM-finalen søndag:
Bilcross junior
Bilcross
Rallycross

Samanlagtresultat for begge dagane finn du her…

Påmelding til sprintløpet og VM-finalen

Hausten er på gong, og det er klart for sprintløp og finalen i Vestlandsmesterskapet 2019. For å gjera det enklare for arrangør og deltakerar, er påmeldinga delt for lørdag og søndag. Dei som ønskjer å delta både lørdag og søndag, må altså melda seg på to gonger. Ta kontakt med løpsleiar om nokon vil kjøra crosskart, så skal me prøva å få det til.
I Vestlandsmesterskapet er to av mesterane klare, men det er tett i dei andre klassane. Uansett er det viktige bonuspoeng å henta for dei som deltar i sin fjerde eller femte VM-runde.

Som før er det krav til medlemmer i NMK Vikedal om å skaffa minst ein funksjonær til kvar løpsdag. Opplysningane om funksjonæren må ein leggja inn ved påmelding. Dersom det blir endringar/bytte av funksjonær, må du senda ein e-post til vakt(at)nmk-vikedal.net. Alle ønskjer om arbeidsoppgåver vil dessverre ikkje kunne bli innfridd. Det er og viktig å merka seg at innmeldte vakter MÅ møta sjølv om føraren melder avbud (evt. må føraren møta sjølv).

Tilleggsreglar – bilcross 
Tilleggsreglar – rallycross
Påmelding til sprintløpet lørdag (parallellrace)
Foreløpig startliste lørdag (startnr. kan bli endra)
Påmelding til VM-finalen søndag
Foreløpig startliste søndag (startnr. kan bli endra)

Vi minner om at førerar som kjører på eingongslisens ikkje er med i konkurransen eller kjem til finalar. Ønskjer ein å kjøpa eingongslisens ved innsjekk, skriv ein «Eindagslisens» i feltet for førarlisensnr.

Trening for bil onsdag 11.september

Det blir trening for bil onsdag 11.september.

Treningsledar: Jon Bjarte Aarekol

Teknisk: Oliver Andre Matre

Innsjekk og teknisk fra kl 18. Ta gjerne med ein venn eller to som kan bidra med sleping eller andre nødvendige ting under treningen.

Info om Lotteriet

Hei alle medlemmer,
Nå er det kun 20 dagar til trekningen av bilcross bilen og dei andre flotte premiane. Fint om folk kan få solgt flest mulig lodd de nærmeste dagane 😊
Og dersom nåken flere vil hjelpe til med loddsalget er det bare å ta kontakt med Rita Skeie på tlf: 90021178

Damedag 31.08.2019

Førstkommende lørdag den 31.August er årets Damedag, her vil dere få litt praktisk info.

Innsjekk for damene som skal delta er kl. 09:00 på Vikedal Motorbane.
Kjøringen vil starte rundt kl. 10:30 – 11:00.
Det er i år 5 års jubileum for damedagen, så komiteen har planlagt å gjøre ekstra stas på damene i år🙂

Det er 50 damer som er påmeldt og de som skal delta kommer fra Bergen, Stavanger, Suldal og Haugalandet. Oppfordre alle som har tid og anledning til å komme å sjå og heie på damene som skal prøve seg 🙂

Det vil bli musikk som underholdning på damedagen, Anne Helene Tveiten fra Vinje kommer for å synge. I pausen har komiteen planlagt litt opplegg som ein kan glede seg til.
Kiosken er åpen og det vil være mulighet for å kjøpe lodd på lotteribilen til NMK Vikedal.

Trening for bil lørdag 17. august

Det blir trening for bil lørdag 17. august.

Treningsledar: Svein Erik Østbø

Teknisk: Stian Espevold

Innsjekk og teknisk fra kl 12:00.

Ta gjerne med ein venn eller to som kan bidra med sleping eller andre nødvendige ting under treninga.