Klubbmesterskapet 2017

Det blir arrangert klubbmesterskap for bilcross, rallycross og motocross søndag 15. oktober. Det er på førehand (men etter at plakaten var trykt) avklart at ingen av crosskartførerane ønskte eller kunne stilla til start, difor vert ikkje dei invitert. I bilcross er det kamp om andre napp i vandrepokalen, etter at Eirik Sandvik tok første napp i fjor. Som i fjor blir pokalane til seniorane delt ut på årsfesten som i år ikkje blir før lørdag 20. januar 2018 sidan rekneskapsåret no skal følgja kalenderåret.

Tilleggsreglar – Bilcross
Tilleggsreglar – Rallycross

Påmelding (og for motocross – skriv x eller 1 i felt som ikkje er aktuelle for MX, og velg egendefinert som bilmerke og skriv inn sykkelmerke og modell)
Foreløpig startliste

Vinnarane i lotteriet

Sidan siste ordinære løpet vart flytta til 16. og 17. september, vart trekninga i lotteriet og føretatt 17. september, ikkje 24. september som det stod på lodda. Vinnarane er kontakta, og namna finn du her:
1. gevinst : Bilcrossbil m/utstyr
Vinnar: Lodd nr. 02056 – Kjetil Aasen Haaheim, Haugesund
2. gevinst : Reisegåvekort, verdi kr. 5.000,-
Vinnar: Lodd nr. 00879 – Peder Lothe, Ølen
3. gevinst : Reisegåvekort, verdi kr. 1.000,-
Vinnar: Lodd nr. 00562 – Svein Atle Berge, Grimstad

Vinnaren av bilcrossbilen har alt lova at han skal kjøra med den, så då dukkar den kanskje opp på klubbløpet 15. oktober.

Klubbmesterskap – alle greiner

Klubbmesterskapet som opprinneleg var planlagt kjørt 8. oktober, er flytta til søndag 15. oktober. Dei som tar haustferie med skulane, må dermed koma heim ein dag før for å få med seg klubbmesterskapet.
Det vil bli kjørt så mange klassar som det er deltakerar til, både på 2- og 4-hjul, på same måte som i fjor.

Resultater frå søndagens løp

Det kom regn rundt kl. 15:00 på søndagen og. Då var dette berre finalane igjen, så det påverka ikkje resultatet direkte som på lørdag. Dei fleste stola ikkje på vermeldinga tidlegare i veka og hadde andre dekk med seg, ikkje sant Geir Harald :-).
Her er resultata frå løpet:
– Bilcross jr. / bilcross
– Rallycross / crosskart

Resultater frå parallellracet

Det var flott vær under mesteparten av parallellracet i dag, men det kom ei regnbyge på slutten av bilcrossdelen som nok gjorde litt utslag.

Resultater – bilcross

Resultater – rallycross/crosskart

Startlister og tidsplan for løpa i helga

Her er dei offisielle startlistene for helga og ein uoffisiell tidsplan til hjelp for publikum og funksjonærar:

Offisielle startlister for rallycross og crosskart

Offisielle startlister for bilcross

Tidsplan for helga

 

Sterk innsats av NMK Vikedal-førerane i VM-finalen

Med dobbeltseier i bilcross og seier i to av rallycrossklassane gjorde NMK Vikedal-førerane det skarpt i finalen i Vestlandsmesterskapet for bilcross og rallycross som gjekk på Eikås Motorsenter ved Bergen lørdag. I tillegg vart det tredjeplass i bilcross junior. Samanlagt gjekk det ikkje fullt så godt, men det vart nokre pallplassar der og.

Oliver Andre Matre til topps i bilcross framfor Sølve Østbø, begge NMK Vikedal. Samanlagtvinnaren, Anders Myking, NMK Bergen tok tredjeplass.

3. plass til Bjørn Cato Aarekol i NM-finalen

Det vart ein fin tredjeplass på Bjørn Cato Aarekol i NM-finalen i crosskart 125 ccm i Trysil lørdag. Det heldt ikkje til medalje i NM, men det mangla berre eitt poeng. Bjørn Cato enda på 55 poeng. Bjørn Cato blei som i fjor NMK-mester i klassen, ettersom medaljevinnerane ikkje kjører for NMK-klubbar.
I 650-klassen kjørte Anders Strand inn til femteplass. Samanlagt i NM vart han nr. 7 med 47 poeng, 7 poeng bak bronsemedaljen.

Sprint- og BC/RC/CK-løp 16. og 17. sept.

Det er no klart for haustløpet i Vikedal med sprintløp lørdag og ordinært BC/RC/CK-løp på søndag. Deltakerane kan sjølv velja om dei vil kjøre ein eller begge dagar. Påmeldinga gjeld for begge dagane, så dei som berre vil kjøra ein dag må senda ein e-post til pamelding@nmk-vikedal.net med informasjon om det.

Søndagen er det og ope for bilcross junior trening.

Som før er det krav til medlemmer i NMK Vikedal om å skaffa minst ein funksjonær til kvar løpsdag. Opplysningane om den må ein leggja inn ved påmelding. Dersom det blir endringar/bytte eller forskjellige personar dei to dagane, må du senda ein e-post til vakt(at)nmk-vikedal.net. Alle ønskjer om arbeidsoppgåver vil dessverre ikkje kunne bli innfridd.

Ordinær påmeldingsfrist går ut søndag 10. september kl. 23:59.

Tilleggsreglar – bilcross
Tilleggsregler – crosskart
Tilleggsreglar – rallycross

Påmelding
Foreløpig startliste

Trening lørdag 02.09

Trening lørdag 02.09

Innsjekk fra klokken 1200

Treningsledar: Svein Erik Østbø

Teknisk: Anders Lint Moland