Trening tirsdag 2. August

Trening tirsdag 2. August

Innsjekk fra 17.00

Treningsledar: Ingvar Auestad

Teknisk: Lars Reidar Frøyland

Trening 26. og 30. Juli

Det blir arrangert trening 26. og 30. Juli.

Det mangler folk på innsjekk og ein tauebil begge dagane. Men dette fikser nok våres medlemmer selv :-)

Knivskarp duell om seieren i BC senior

Det vart ein knivskarp duell om seieren i BC senior i dag. Sølve Østbø, NMK Vikedal, hadde ei god leiing i sin VW Golf VR6 i sitt første løp i bilcross senior, men i nestsiste sving rauk ein drivaksel. Dermed gjekk det litt seinare, og Preben Myklebust, NMK Egersund, og Steffen Hjelmås, NMK Bergen, drog innpå.
Målfoto_BC_160626
Som målfotoet her viser, var Preben (nærmast) berre nokre få desimeter framfor Sølve over målstreken, med Steffen hakk i hæl.

I juniorklassen vart det ein litt meir klar seier til Thomas Hundseid Eikeland, NMK Vikedal, framfor Aleksander Stokke og Stig Rune Teigland, begge NMK Bergen.

Resultatliste bilcross junior
Resultatliste bilcross senior

NMK Vikedal-førerar i teten etter første dag

Stian Andrè Gullhaug leiar bilcross jr. og Sølve Østbø bilcross åpen etter første dag. Men det gjenstår 2. omgongar og finalar søndag. Løpet startar kl. 12:30, og er forventa ferdig ca. kl. 16:00.

Stillinga i bilcross junior
Stillinga i bilcross åpen

Oppdatert startliste med korrekte startnr.

Her er oppdatert startliste med dei korrekte startnr. etter justeringar pga. doble nr. o.l.
— Oppdatert startliste —

Klart for 2-dagarscrossen i Vikedal

Til helga er det klart for den tradisjonelle 2-dagarscrossen på Vikedal Motorbane med over 70 bilcrossførerar til start. Løpet er kvalifisering til NMK sine landsfinalar for junior på Gol og senior på Elverum etter sommaren. Landsfinalane er dei uoffiselle norgesmesterskapa innan bilcrossen.

Påmeldinga opna for 2-dagaren

2016 06 2526 Plakat TodagarscrossPåmeldinga er no opna for 2-dagars bilcrossløp 25. og 26. juni. Løpet er kvalifisering til både Landsfinalen for bilcross senior i Elverum og bilcross junior på Gol.
For å gjera løpet så godt og attraktivt som mulig, oppfordrar me alle til å melda seg på så snart som mulig. Skal fleire delesame bil i forskjellige klassar, er det fint om de gjer beskjed om det på e-post til pamelding(at)nmk-vikedal.net.
Dei med bilcross junior trening-lisens kan og melda seg på og kjøra trening.

Som før er det krav til medlemmer i NMK Vikedal om å skaffa ein funksjonær til løpet kvar dag (lørdag og søndag). Opplysningane om den må ein leggja inn ved påmelding. Dersom det ikkje er same person begge dagar, må du senda ein e-post til vakt(at)nmk-vikedal.net om den andre personen (og gjerne opplysning om kva dag personen som følgjer påmeldinga skal vera vakt). Alle ønskjer om arbeidsoppgåver vil dessverre ikkje bli innfridd.

Ordinær påmeldingsfrist går ut søndag 19. juni.

Tilleggsreglar
Påmelding
Påmelde så langt

Trening og dugnad for bil lørdag 11. og 18. juni

Det blir trening for bil både lørdag 11. og lørdag 18. juni til vanleg tid. Innsjekk/teknisk frå kl. 12:00 – 13:00, og start trening kl. 13:00.

Før/under treningane frå kl. 10:00 blir det dugnad med fokus på klargjering av anlegget (rydding, klypping osv.). Dei som har kantklipperar og evt. får med seg ein traktorklippar kan ta med det.

2 frå NMK Vikedal på pallen på Gardermoen

Bjelland t.v og Østbø på pallenDet vart litt blanda drops for NMK Vikedal-førerane under den andre NM-runden i rallycross på Gardermoen i helga. Sølve Østbø og Olav Bjelland tok sine første pallplassar i rallycross NM, medan det vart problemer for både Daniel Holten, Kenneth Johansen og Bjørn Magne Moland Enge.

Trening lørdag 28.05

Trening lørdag.
Innsjekk klokken 12.00
Trening start klokken 13.00

Treningsleder Petter Andre Gunther
Teknisk Sveinung Holten Leifsen