Finale i Vestlandsmesterskapet 19. – 20. sept – utan publikum dessverre

For å ivareta smittevernet vil desse veilederane for motorsport bli fulgt:
Generell informasjon
Retningslinjer for anbud i bilcross med Covid19 restriksjoner
Ta kontakt om du er i risikogruppene og ønskjer spesielle tiltak.

Tilleggsreglar – bilcross 
Tilleggsreglar – rallycross
Påmelding til 2-dagarsløpet
Foreløpig startliste

Publikum har dessverre ikkje adgang til løpet.

Trykk på «Les meir» for informasjon

I eit merkeleg år er det endeleg klart for billøp i Vikedal igjen. For å gi førerane litt ekstra, er det sett opp som 2-dagars løp med 7 innleiande omgongar. Løpet er andre runde og finalen i Vestlandsmesterskapet 2020.
Det er ein del ekstra tiltak som følgje av covid-19. Antal deltakerar er avgrensa til 80 totalt. Kva førar får berre med seg ein medhjelpar, slik at vi kan halda oss under grensa på 200 personar pr. arrangement som myndighetene har sett.
Publikum har difor dessverre ikkje adgang til løpet.

Einaste mulighet for utanforståande til å sjå løpet, er å melda seg som vakt. Det kan de gjera ved å senda ein e-post til bil@nmk-vikedal.net og oppgi navn, tlf.nr. og kva du ønskjer å gjera.

Som før er det krav til medlemmer i NMK Vikedal om å skaffa minst ein funksjonær til kvar løpsdag. Opplysningane om funksjonæren må ein leggja inn ved påmelding. Dersom det blir endringar/bytte av funksjonær, må du senda ein e-post til vakt(at)nmk-vikedal.net. Alle ønskjer om arbeidsoppgåver vil dessverre ikkje kunne bli innfridd. Det er og viktig å merka seg at innmeldte vakter MÅ møta sjølv om føraren melder avbud (evt. må føraren møta sjølv).

Tilleggsreglar – bilcross 
Tilleggsreglar – rallycross
Påmelding til 2-dagarsløpet
Foreløpig startliste

Vi minner om at førerar som kjører på eingongslisens ikkje er med i konkurransen eller kjem til finalar. Ønskjer ein å kjøpa eingongslisens ved innsjekk, skriv ein «Eindagslisens» i feltet for førarlisensnr.